Posted by

Black & Bloom gaat uitbreiden! Vanaf december/januari zal het Lab geopend zijn.
Afgelopen jaar is de beslissing genomen om zelf te gaan roosteren. We gaan niet meteen alles omgooien naar onze eigen bonen maar blijven ook nog afnemen bij oa Caffènation, SquareMile, Espressofabriek, HeadFirst en alle andere leveranciers. Dit doen we om de kwaliteit die je van ons gewend bent te waarborgen. We kunnen dan ook meer leren van het roosteren en kijken hoe we kunnen focussen op de smaak die de koffie ons geeft.
Het is de bedoeling dat we een filter of een espresso gaan serveren in de zaak die we zelf geroosterd hebben naast het gebruikelijke assortiment filter- en espressoroasts. Ook wordt het mogelijk om een zakje te kopen in de zaak en is het in de toekomst mogelijk dit via een webshop te kopen.
We hebben bewust gekozen voor een brander met een kleine capaciteit. We willen klein beginnen en langzaam groeien en onderweg steeds meer leren over het brandproces. We roosteren dus naar capaciteit, we gaan niet meer doen dan dat we aankunnen. Maar we willen wel de beste kwaliteit kunnen leveren die mogelijk is. Zoals je van ons gewend bent.

IMG_6662.JPG